Door: Jeroen Kraak Fotografie: ANP
Voetbal

'Cristiano Ronaldo verlaat Real Madrid’

Na dit seizoen is het huwelijk tussen Real Madrid en Cristiano Ronaldo voorbij. Althans, dat meent de Spaanse tv-show El Chiringuito de Jugones. De Portugese ster zou voorzitter Florentino Perez al hebben ingelicht over zijn besluit.

Perez is echter niet blij met de beslissing van de speler die dit jaar de Gouden Bal won. Hij wil hem dan ook niet laten vertrekken, ondanks dat Ronaldo een contractaanbieding afsloeg, meldt Metro.

Deze zomer was het al een grote vraag of de Portugees bij de Real zou blijven, aangezien hij Spanje helemaal zat was vanwege de beschuldigen van belastingfraude door de Spaanse justitie. Nu zou de vedette het zat zijn omdat zijn club veel geld wilde betalen om Kylian Mbappe te contracteren. Dat lukte echter niet, want de aanvaller vertrok naar PSG. Zolang de speler zijn contract niet verlengt zal het waarschijnlijk met de geruchten niet ophouden.

Bale

Overigens lijkt ook een vertrek van Gareth Bale waarschijnlijker te worden volgense dezelfde krant. De Koninklijke zou haar vraagprijs hebben verlaagd. Die zou nu tussen de €70 miljoen en €80 miljoen liggen.