Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

We krijgen wéér kou en sneeuw, nu met Pasen!

Als de voortekenen van meteorologen kloppen dan zou het zomaar kunnen dat we opnieuw een ijskoude week tegemoet gaan, met misschien zelfs sneeuw tijdens Pasen. Haal die winterjas dus maar weer uit de kast en sterkte. Brrr!

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Nee hè, niet weer?!

Heb jij na alle Siberische kou van de voorbije weken zo genoten van de iets warmere periode van de laatste paar dagen? Nou, geniet er vandaag dan nog maar even extra goed van, want als de voortekenen ons niet bedriegen gaan we OPNIEUW een ijskoude periode tegemoet. Volgens Britse meteorologen is er zelfs aanzienlijke kans op sneeuw tijdens Pasen. Brrr!

Nederland

Afhankelijk van de windrichting is het weer in Nederland in de meeste gevallen of vergelijkbaar met Duitsland (oostenwind) of met dat van onze andere buren aan de andere kant van de Noordzee (westenwind). Aangezien de wind de komende week vooral uit het westen komt ligt het in de lijn der verwachting dat de kou vanuit Engeland ook naar Nederland overwaait. Voor iedereen die de winterjas na het inluiden van de lente alweer had opgeborgen: slecht nieuws. Het wordt opnieuw weer even flink koukleumen. Sterkte, brr!

@backlink(170115)