Door: Redactie Panorama Fotografie: iStock
Fail

Dierenverzorger opgegeten door tijger

In een dierentuin in het Chinese Funzhou is een verzorger gedood en vervolgens opgegeten door een tijger. Beelden van het incident zijn verschenen op het internet.

Hoewel het ongeval plaatsvond in een ‘zoo’ werd het dier getraind om circustrucjes te doen. Dat was het dier schijnbaar helemaal zat en viel zijn trainer aan. Op de schokkende beelden is te zien hoe het dier met het lijk aan de haal gaat. Op de achtergrond is iemand aan het roepen om de politie te bellen. Het leed was toen al geschiet, want na de dood van het slachtoffer begon het dier hem op te peuzelen. Collega’s van de dode man probeerden het dier met stokken van het lijk te verjagen.


Leeuw valt jong meisje zomaar aan (met video)
Lees ook:
Leeuw valt jong meisje zomaar aan (met video)
In Saoedi-Arabi√ę is de¬†dierentrainer van een leeuw is opgepakt, nadat het dier een jong meisje aanvalt tijdens een festival in de stad Jeddah. We hebben beeld, maar let op: ...

De medewerker verzorgde het dier al sinds dat het nog een pup was. Daardoor zou de tijger volgens de dierentuin gedomesticeerd zijn. Maar uit dit filmpje blijt dat tijgers toch wilde dieren blijven, ook in gevangenschap.

Bron: Mirror