Door: Mylène de la Haye
Entertainment

Op welke BN-er lijkt deze zedendelinquent?

Het televisieprogramma 'Opsporing Verzocht' toonde deze compositietekening van een zedendelinquent en eerlijk is eerlijk, hij doet wel erg denken aan een zeer bekende presentator/journalist/ex-politicus/ondernemer/vrouwenliefhebber.

Social Media ging zo los nadat de compositietekening van deze 'Peter R. de Vries lookalike' werd getoond dat de misdaadverslaggever er zelf ook maar even op reageerde per twitter: “Ik begrijp dat ik word gezocht...de vraag is: heeft de tekenaar of de aangever een preoccupatie met mij?”

De 'gezochte' Peter R. heeft altijd een alibi

Daarbij slaat de misdaadverslaggever een derde optie over: misschien heeft de dáder wel een preoccupatie met Peter R. de Vries. Misschien heeft de Vries hem ooit in een van zijn programma's ontmaskerd als seksueel roofdier, is hij daardoor in de gevangenis gekomen en is hij vervolgens door de hele opgesloten goegemeente als 'bitch' gebruikt (iedereen weet dat pedofielen en verkrachters het niet makkelijk hebben in de nor) en is hij weer vrij gekomen met een pijnlijk achterwerkje en een grondige haat voor onze misdaadverslaggever. Stel dat hij besluit wraak te nemen door zich het uiterlijk van Peter R. aan te meten. Haartjes afknippen, in de bleek zetten (waterstofperoxide) en met behulp van een plastisch chirurg een paar van die priemende Peter R.-ogen laten maken.  Vervolgens gaat hij lekker door waar hij al mee bezig was - het onzedelijk betasten en belagen van weerloze en onschuldige medemensen - in de hoop dat Peter R. in discrediet te brengen. Oké, een beetje ver gezocht allemaal maar lieve Peter: je kunt maar beter altijd een alibi hebben. 

PS. Het kan natuurlijk ook altijd nog Alberto Stegeman of John van den Heuvel zijn die handelen uit pure jaloezie.