Door: Jaime Donata Fotografie: iStock
Bizar

Niet tof: verdwijnen op de avond van je Tinderdate

Verdwijnen op de avond van je Tinderdate. De Amerikaanse Sydney Loofe overkwam het. Maandag werd haar lichaam gevonden - dood - nadat half Nebraska wekenlang had gezocht naar de 24-jarige vrouw. Haar laatste bericht: Ready for my date!

Of Sidney is vermoord is? Dat is nog niet helemaal duidelijk. Het kan ook zo zijn dat ze - voor of na haar Tinderdate - om het leven is gekomen door een noodlottig ongeval. Met wie Sidney de avond van haar verdwijning een date had? Ook daar tast men nog over in het duister, al zou het om een vrouw blijken te gaan. Nu zoekt de politie naar twee mensen uit haar directe omgeving: haar 23-jarige vriendin Bailey Boswell en haar huisgenote van 51, Aubrey Trail.


Meisje zonder benen heeft beste Tinderprofiel ooit
Lees ook:
Meisje zonder benen heeft beste Tinderprofiel ooit
Van de een op de andere dag beide benen verliezen moet moeilijk zijn. Mandy Horvath maakt met wat zwarte humor er het beste van en dat levert haar ook nog ...

 

Dood tijdens je Tinderdate

Wie wel omkwam tijdens haar Tinderdate was de Australische Warriema Wright. In 2014 kreeg zij een flinke ruzie met haar date, Tostee Gable. Na een gezellige avond drinken en een woest einde tussen de lakens, sloeg de sfeer plotseling om en vlogen de twee elkaar in de haren. De sfeer werd zo grimmig dat Wrights date haar buitensloot op het balkon van zijn appartement - naar eigen zeggen de enige manier om zichzelf te verdedigen. Wright liet het er niet bij zitten en probeerde weg te komen via de buren. Bij haar ontsnappingspoging viel Wright naar beneden en overleefde het niet. Tostee werd aangeklaagd voor moord, maar de rechter oordeelde dat het agressieve verloop van de avond toch echt de schuld was geweest van Wright. De opgeluchte Tostee kwam met de schrik weg.

Tinder...