Bizar

Remy Bonjasky over Badr en Rico: ''Ze mogen allebei komen'' (VIDEO'S)

Aan tafel bij Jack van Gelder in Peptalk doet Remy Bonjasky zijn zegje over 'het gevecht van de eeuw' tussen zwaarg...

Aan tafel bij Jack van Gelder in Peptalk doet Remy Bonjasky zijn zegje over 'het gevecht van de eeuw' tussen zwaargewichten Badr Hari en Rico Verhoeven. ''Ze mogen allebei komen'', aldus de gepensioneerde Flying Gentlemen.

De 40-jarige Surinaams-Nederlandse superheavyweight Thaibokser en drievoudig K-1 World Grand Prix kampioen gaat een uitdaging niet uit de weg. Heeft hij het nog in zich om het drie slopende rondes vol te houden tegen regerend kampioen Rico Verhoeven en Badr 'The Golden Boy' Hari? Wordt hij gered door de bel, moet de handdoek in de ring of is hij de last man standing? Dagen zij hem uit, gaan de handschoenen in ieder geval aan - dat gegeven staat vast.

Knock-out

De levende K1-legende met zijn flying knee als handelsmerk won 78 van zijn 96 professionele partijen. In veertig van die potjes ging bij zijn tegenstanders het licht uit. De nog altijd fitte Remy stond al twee keer tegenover Badr en won beide gevechten. Eenmaal door toedoen van Badr: de Marokkaanse Nederlander trapte na, waarvoor hij meer dan terecht werd gediskwalificeerd. Het karakter van gentlemen Bonjasky - zoals we dat in Expeditie Robinson en Bananasplit zagen - staat lijnrecht tegenover dat van Hari en heeft meer weg van dat van Rico. Een mirror match of een grudge match, tegenover wie zie jij Bonjasky liever staan?

Lees en zie ook: McGregor versus Mayweather is het potje knokken dat wij willen zien (VIDEO'S)

Gevecht van de eeuw

Aanstaande zaterdag - de tiende - is eindelijk het langverwachte gevecht tussen Badr Hari en Rico Verhoeven daar. Badr is al eventjes uit de roulatie, maar waagt zich in zijn comeback aan de nummer één van de wereld. Dit getuigt van veel zelfvertrouwen, maar kan uitmonden in een regelrecht fiasco. Het is ons in ieder geval nog niet helemaal duidelijk wie in het 'gevecht van de eeuw' nou de underdog en wie de favoriet is. We gaan het meemaken. Wij zitten zaterdag op het puntje van onze stoel om vol adrenaline te kijken naar de zenuwslopende en hoogstwaarschijnlijk beestachtige minuten in de ring.

Lees en zie ook: Badr Hari is lekker bezig, eindelijk!

 

Lees en zie ook: Aftellen naar GLORY: Badr Hari op de gastenlijst!

We kunnen niet wachten!