Door: Redactie Panorama
Bizar

Geen discussie: zo hang je je WC-rol op!

Boven- of onderlangs? Hoe hang je nou toch in hemelsnaam je WC-rol op? In veel huishoudens is dit een eeuwenlange discus...

Boven- of onderlangs? Hoe hang je nou toch in hemelsnaam je WC-rol op? In veel huishoudens is dit een eeuwenlange discussie, wij komen met de oplossing. Onlangs werd een patent van het stof ontdaan in New York van zakenman Seth Wheeler uit 1981. Het patent geeft een kristalhelder antwoord op deze discussie!

Bovenlangs graag

Als het gaat om toiletpapier zijn er twee grote discussies. De eerste discussie gaat over het feit hoe je je wc-rol op moet hangen. Met het velletje naar boven of het velletje naar beneden? Seth Wheeler klaart de lucht en laat ons zien dat bovenlangs dé manier is om je wc-rol op te hangen. Dus mocht er discussie over zijn, dan weet je nu hoe het moet!

Propper of vouwer?

Ja, dan zitten we nog met een andere kwestie, ben jij een propper of een vouwer? Anders gezegd, maak jij van je stukje wc-papier netjes een opéénstapeling van velletjes of heb je daar schijt aan en frommel je de hele bende in elkaar?

Word nu abonnee van Panorama!

JA, IK WORD NU ABONNEE!