HEBBES: HOE WERKT HET?

Heel simpel! Klik op de prijs van je keuze, vul je gegevens in en je maakt kans op de prijs. That's it. Je mag je voor elke prijs inschrijven. De winnaars maken wij bekend op panorama.nl. Door deel te nemen ga je akkoord met de actievoorwaarden. Klik hier voor de overige spelvoorwaarden.

MAAK KANS OP EEN CADEAUKAART VAN BLUEPRINT EYEWEAR

Het is de laatste tijd niet echt lekker weer, maar daar komt verandering in. De zon gaat weer schijnen en laat Blueprint nou goede zonnebrillen hebben. Al helemaal omdat je er één volledig zelf kunt ontwerpen, vanaf de pootjes tot aan de glazen. Natuurlijk kun je ook kiezen uit een bestaan model.

Blueprint kiest heel slim voor UV 400 glazen om je ogen (en de dunne huid eronder) op een professionele manier te beschermen tegen het schitterende zonlicht. Zo’n zonnebril kan er wel leuk uitzien, maar hij moet natuurlijk ook gewoon praktisch zijn. Anders kun je net zo goed een Hema-bril op je hoofd zetten.
Blueprint heeft werkelijk aan alles gedacht. De pootjes zijn nauwelijks kapot te krijgen door het buigzame memory plastic waarmee ze worden geproduceerd. Dan kun je dus ook gewoon normaal met het ding omgaan.
Alle modellen kun je vinden op: http://www.blueprinteyewear.com/nl/shop
MAAK KANS OP EEN CADEAUKAART VAN BLUEPRINT EYEWEAR
Doe mee!
Waar zou jij je nieuwe zonnebril showen?

WIN 7X2 VRIJKAARTEN VOOR INSIDIOUS CHAPTER 3

De huiveringwekkende prequel INSIDIOUS: CHAPTER 3 speelt zich af voordat de familie Lambert werd geteisterd door geesten. Met tegenzin stemt medium Elise Rainier (Lin Shaye) toe een tienermeisje (Stefanie Scott) te helpen. Elise moet contact maken met de doden en proberen het meisje, dat doelwit is van een gevaarlijk bovennatuurlijk wezen, te redden.

Het nieuwste hoofdstuk van de angstaanjagende Insidious horror-filmreeks is geschreven en geregisseerd door de mede-grondlegger van de franchise, Leigh Whannell.

Met o.a. Dermot Mulroney, Stefanie Scott, Lin Shaye, Angus Sampson en Leigh Whannell.
INSIDIOUS: CHAPTER 3 draait vanaf 25 juni in de bioscoop.

WIN 7X2 VRIJKAARTEN VOOR INSIDIOUS CHAPTER 3
Doe mee!
Waar zou jij in het donker niet willen komen?

SPECIALE WINACTIE: WIN KAARTEN VOOR PREMIERE TERMINATOR

In Terminator: Genisys stuurt John Connor (Jason Clarke), de leider van het menselijk verzet, Sergeant Kyle Reese (Jai Courtney) terug naar 1984 om Sarah Connor (Emilia Clarke) te beschermen en de toekomst veilig te stellen. Door een onverwachte gebeurtenis komt Sergeant Reese ineens terecht in een nieuwe, onbekende versie van het verleden. Hier vindt hij nieuwe bondgenoten, waaronder The Guardian (Arnold Schwarzenegger). Wanneer hij oog in oog komt te staan met levensgevaarlijke vijanden krijgt hij een onverwachte missie: het resetten van de toekomst.
Vanaf 9 juli in de bioscoop, in 3D en IMAX 3D.

www.terminatorgenisys.nl
www.facebook.com/TerminatorGenisysNL

SPECIALE WINACTIE: WIN KAARTEN VOOR PREMIERE TERMINATOR
Doe mee!
Waarom wil jij zo graag over de rode loper heen?

Hebbes archief

WIN 3x BLU-RAY EN 2x DVD VAN THE LAST SHIP SEIZOEN 1

Wanneer 80% van de wereldbevolking door een onbekend virus wordt weggevaagd, staat de bemanning van de torpedobootjager U.S.S. Nathan James een allesbepalende missie te wachten. Aan boord zijn 217 niet-besmette mannen en vrouwen en het is aan kapitein Tom Chandler (Eric Dane) en zijn team om een vaccin tegen het virus te vinden en de r...

Bekijk de winnaars

WIN 5X DE DVD VAN SEIZOEN 2 VAN LONGMIRE

Tegen de achtergrond van het prachtige landschap van de staat Wyoming volgen we de charismatische sheriff Walt Longmire. De weduwnaar heeft moeite zijn leven opnieuw op te pakken na het verlies van zijn vrouw, maar is vastbesloten de samenleving van Absaroka County te beschermen door duistere geheimen en ingewikkelde relaties aan het l...

Bekijk de winnaars

WIN 4X2 VRIJKAARTEN + TAS & CAP VOOR JURASSIC WORLD

Steven Spielberg keert terug als uitvoerend producent van het langverwachte nieuwe deel uit de populaire Jurassic Park filmreeks, JURASSIC WORLD. Colin Trevorrow regisseert het nieuwe actie-avontuur gebaseerd op de personages van Michael Crichton. Naar een verhaal van Rick Jaffa en Amanda Silver en een scenario van Rick Jaffa & Amanda...

Bekijk de winnaars

WIN 4X2 VRIJKAARTEN INCLUSIEF SELFIE-STICKS VOOR UNFRIENDED

Unfriended is een angstaanjagende film over cyberpesten bedacht en ontwikkeld door filmmaker Timur Bekmambetov (Wanted, Abraham Lincoln: Vampire Hunter). Deze vernieuwende horror-film laat via computerschermen zien hoe een tiener en haar vrienden worden gestalkt door een onbekend persoon, die op zoek is naar wraak vanwege een gelekte v...

Bekijk de winnaars

1 2 3 4 5 volgende